Illustration

Благодійний фонд «МХП-Громаді»

про Конкурс

Конкурс покликаний сприяти впровадженню нових бізнес-ідей, підвищенню якості сервісу, оновленню меню та масштабуванню закладів, а також формуванню професійної спільноти навколо бренду «KURATOR», який прагне вибудувати довготривалі партнерські відносини з ресторатори та кухарями, посилити свою впізнаваність у галузі як виробника, що не просто постачає продукцію, а інвестує в розвиток мʼясної кулінарії в Україні.

Географія конкурсу

Конкурс проводиться на території України, за винятком тимчасово окупованих територій України, на якій органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження та/або територій територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).




Illustration

Співфінансування бізнес-ідеї від Учасників Конкурсу є обов’язковим і передбачає власний внесок в розмірі 100% і більше від розміру гранту

У Конкурсі можуть брати участь

illustration
illustration

підприємства, що працюють у форматі швидкого та неформального харчування

заклади середнього цінового сегменту з частковим або повним обслуговуванням клієнтів у залі

Street & Casual Food

Middle Segment

Подати заявку має власник або офіційний представник за довіреністю

ЛОТИ

pen_pencil_edit_writeCreated with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch)

ЛОТ 1

Для Street & Casual Food (стрітфуд точки, фудтраки, кав’ярні, пекарні фінансування одного проєкту з боку Фонду становить

250 000 грн

два переможці


ЛОТ 2

Для Middle segment середній сегмент (ресторани, кафе, Dark kitchen (без обслуговування в залі), бари, паби, заклади при готелях) фінансування одного проєкту з боку Фонду становить

500 000 грн

два переможці


Illustration

етапи проєкту

ЕТАП 1

початок прийому проєктних заявок

Оголошення конкурсного відбору проєктів та умов його проведення 


Прийом проєктних заявок


ДО 18:00 27.07.2025

Перевірка повноти поданих документів 

 Перевірка повноти поданих документів на їх відповідність встановленим вимогам


Передача проєктів, які пройшли технічний відбір, на розгляд Групі експертів конкурсу



ЕТАП 2

Визначення 16 найкращих бізнес-ідей учасників

які переходять до півфіналу конкурсу:
8 найкращих бізнес ідей street food,
8 найкращих бізнес ідей Middle segment


Надсилання півфіналістам продукції бренду «KURATOR»

Філе сувід, тазостегнова част. ялов.сувід, ростбіф сувід. Півфіналісти можуть обрати будь-який з цих продуктів для підготовки приготування страви для зйомки відеопрезентації на кухні закладу. 


відеопрезентацї процесу приготування

Півфіналісти надають відеопрезентацію процесу приготування страви на кухні закладу з продукції бренда «Kurator 


ЕТАП 3

робота Конкурсної комісії

Конкурсна комісія переглядає, оцінює відеопрезентації та визначає фіналістів
4 фіналістів категорії – Street & Casual Food 
та 4 фіналістів категорії – Middle segment


кулінарний батл

Проведення кулінарного батлу в Кулінарному центрі МХП - показ підготовки команди закладу до конкурсу в дії, представник закладу демонструє: техніку, смак, подачу, презентацію, відповідність формату закладу та вкладання в таймінг. Страва має відповідати заявленій категорії закладу в заявці та створена з використанням продукту бренду «KURATOR».


Фінальне оцінювання

 страв, виставлення балів, фінальних коментарів та прийняття рішення щодо визначення Переможця. За результатами кулінарного батлу Конкурсна комісія підсумовує бали фіналістів за бізнес-ідею, відеопрезентацію та кулінарний батл


Нагородження переможців

 на заході Horeca Masters в м. Києві. Вручення сертифікатів


Опублікування результатів

 конкурсного відбору проєктів на офіційному веб-сайті Фонду та партнерів


Переговорна процедура

 з переможцями конкурсного відбору


Illustration

Напишіть нам на пошту:

au.moc.phm%40ssenisubruoyod

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

ЗВ'ЯЗАТИСЬ!

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ, ЯКЩО ВАМ ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Якщо вам не зрозумілі правила подачі заявки, критерії відбору або умови конкурсу, зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом.

Ви можете зателефонувати нам, написати нам електронною поштою або у соціальних мережах.

СЛІДКУЙ ЗА НАМИ: ㅤFACEBOOKㅤ YOUTUBE ㅤINSTAGRAM

  • ТЕЛЕФОН

    8 (066) 522-10-66

  • E-MAIL

    au.moc.phm%40ssenisubruoyod

  • Контактна особа

    Світлана Березань

  • Гаряча лінія працює:

    Пн.- Пт. з 9:00 до 13:00

Положення про проведення конкурсу "Роби своє з hм by kurator"