Illustration

Благодійний фонд «МХП-Громаді»

про Конкурс

Метою Конкурсу є створення умов для сталого розвитку підприємництва в сфері громадського харчування у містах та селах шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування (покращення матеріально-технічної бази, запуск нового сервісу/формату/ меню, зміна локації або відкриття додаткової точки) малого та середнього бізнесу, шляхом надання мікрогрантів

Географія конкурсу

Конкурс проводиться на території України, за винятком тимчасово окупованих територій України, на якій органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження та/або територій територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).




Illustration

Співфінансування бізнес-ідеї від Учасників Конкурсу є обов’язковим і передбачає власний внесок в розмірі 100% і більше від розміру гранту

У Конкурсі можуть брати участь

illustration
illustration

підприємства, що працюють у форматі швидкого та неформального харчування

заклади середнього цінового сегменту з частковим або повним обслуговуванням клієнтів у залі

Street & Casual Food

Middle Segment

Подати заявку має власник або офіційний представник за довіреністю

ЛОТИ

pen_pencil_edit_writeCreated with Sketch (http://www.bohemiancoding.com/sketch)

ЛОТ 1

Для Street & Casual Food (стрітфуд точки, фудтраки, кав’ярні, пекарні фінансування одного проєкту з боку Фонду становить

250 000 грн

два переможці


ЛОТ 2

Для Middle segment середній сегмент (ресторани, кафе, Dark kitchen (без обслуговування в залі), бари, паби, заклади при готелях) фінансування одного проєкту з боку Фонду становить

500 000 грн

два переможці


Конкурс покликаний сприяти впровадженню нових бізнес-ідей, підвищенню якості сервісу, оновленню меню та масштабуванню закладів, а також формуванню професійної спільноти навколо бренду «KURATOR», який прагне вибудувати довготривалі партнерські відносини з ресторатори та кухарями, посилити свою впізнаваність у галузі як виробника, що не просто постачає продукцію, а інвестує в розвиток мʼясної кулінарії в Україні.

етапи проєкту

ЕТАП 1

початок прийому проєктних заявок

Оголошення конкурсного відбору проєктів та умов його проведення 


Прийом проєктних заявок


ДО 18:00 27.07.2025

Перевірка повноти поданих документів 

 Перевірка повноти поданих документів на їх відповідність встановленим вимогам


Передача проєктів, які пройшли технічний відбір, на розгляд Групі експертів конкурсу



ЕТАП 2

Визначення 16 найкращих бізнес-ідей учасників

які переходять до півфіналу конкурсу:
8 найкращих бізнес ідей street food,
8 найкращих бізнес ідей Middle segment


Надсилання півфіналістам продукції бренду «KURATOR»

Філе сувід, тазостегнова част. ялов.сувід, ростбіф сувід. Півфіналісти можуть обрати будь-який з цих продуктів для підготовки приготування страви для зйомки відеопрезентації на кухні закладу. 


відеопрезентацї процесу приготування

Півфіналісти надають відеопрезентацію процесу приготування страви на кухні закладу з продукції бренда «Kurator 


ЕТАП 3

робота Конкурсної комісії

Конкурсна комісія переглядає, оцінює відеопрезентації та визначає фіналістів
4 фіналістів категорії – Street & Casual Food 
та 4 фіналістів категорії – Middle segment


кулінарний батл

Проведення кулінарного батлу в Кулінарному центрі МХП - показ підготовки команди закладу до конкурсу в дії, представник закладу демонструє: техніку, смак, подачу, презентацію, відповідність формату закладу та вкладання в таймінг. Страва має відповідати заявленій категорії закладу в заявці та створена з використанням продукту бренду «KURATOR».


Фінальне оцінювання

 страв, виставлення балів, фінальних коментарів та прийняття рішення щодо визначення Переможця. За результатами кулінарного батлу Конкурсна комісія підсумовує бали фіналістів за бізнес-ідею, відеопрезентацію та кулінарний батл


Нагородження переможців

 на заході Horeca Masters в м. Києві. Вручення сертифікатів


Опублікування результатів

 конкурсного відбору проєктів на офіційному веб-сайті Фонду та партнерів


Переговорна процедура

 з переможцями конкурсного відбору


Illustration

Напишіть нам на пошту:

au.moc.phm%40ssenisubruoyod

Дякуємо!

Ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Can't send form.

Please try again later.

ЗВ'ЯЗАТИСЬ!

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ, ЯКЩО ВАМ ПОТРІБНА ДОПОМОГА!

Якщо вам не зрозумілі правила подачі заявки, критерії відбору або умови конкурсу, зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом.

Ви можете зателефонувати нам, написати нам електронною поштою або у соціальних мережах.

СЛІДКУЙ ЗА НАМИ: ㅤFACEBOOKㅤ YOUTUBE ㅤINSTAGRAM

  • ТЕЛЕФОН

    8 (066) 522-10-66

  • E-MAIL

    au.moc.phm%40ssenisubruoyod

  • Контактна особа

    Світлана Березань

  • Гаряча лінія працює:

    Пн.- Пт. з 9:00 до 13:00

Положення про проведення конкурсу "Роби своє з hм by kurator"