Благодійний фонд «МХП-Громаді»
про Конкурс
Метою Конкурсу є створення умов для сталого розвитку підприємництва в сфері громадського харчування у містах та селах шляхом надання мікрогрантів для подальшого започаткування, масштабування (покращення матеріально-технічної бази, запуск нового сервісу/формату/ меню, зміна локації або відкриття додаткової точки) малого та середнього бізнесу, шляхом надання мікрогрантів
Конкурс проводиться на території України, за винятком тимчасово окупованих територій України, на якій органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження та/або територій територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).
підприємства, що працюють у форматі швидкого та неформального харчування
заклади середнього цінового сегменту з частковим або повним обслуговуванням клієнтів у залі
Подати заявку має власник або офіційний представник за довіреністю
ЛОТИ
Для Street & Casual Food (стрітфуд точки, фудтраки, кав’ярні, пекарні фінансування одного проєкту з боку Фонду становить
два переможці
Для Middle segment середній сегмент (ресторани, кафе, Dark kitchen (без обслуговування в залі), бари, паби, заклади при готелях) фінансування одного проєкту з боку Фонду становить
два переможці
Конкурс покликаний сприяти впровадженню нових бізнес-ідей, підвищенню якості сервісу, оновленню меню та масштабуванню закладів, а також формуванню професійної спільноти навколо бренду «KURATOR», який прагне вибудувати довготривалі партнерські відносини з ресторатори та кухарями, посилити свою впізнаваність у галузі як виробника, що не просто постачає продукцію, а інвестує в розвиток мʼясної кулінарії в Україні.
Оголошення конкурсного відбору проєктів та умов його проведення
Перевірка повноти поданих документів на їх відповідність встановленим вимогам
які переходять до півфіналу конкурсу:
8 найкращих бізнес ідей street food,
8 найкращих бізнес ідей Middle segment
Філе сувід, тазостегнова част. ялов.сувід, ростбіф сувід. Півфіналісти можуть обрати будь-який з цих продуктів для підготовки приготування страви для зйомки відеопрезентації на кухні закладу.
Півфіналісти надають відеопрезентацію процесу приготування страви на кухні закладу з продукції бренда «Kurator
Конкурсна комісія переглядає, оцінює відеопрезентації та визначає фіналістів
4 фіналістів категорії – Street & Casual Food та 4 фіналістів категорії – Middle segment
Проведення кулінарного батлу в Кулінарному центрі МХП - показ підготовки команди закладу до конкурсу в дії, представник закладу демонструє: техніку, смак, подачу, презентацію, відповідність формату закладу та вкладання в таймінг. Страва має відповідати заявленій категорії закладу в заявці та створена з використанням продукту бренду «KURATOR».
страв, виставлення балів, фінальних коментарів та прийняття рішення щодо визначення Переможця. За результатами кулінарного батлу Конкурсна комісія підсумовує бали фіналістів за бізнес-ідею, відеопрезентацію та кулінарний батл
на заході Horeca Masters в м. Києві. Вручення сертифікатів
конкурсного відбору проєктів на офіційному веб-сайті Фонду та партнерів
з переможцями конкурсного відбору
Напишіть нам на пошту:
au.moc.phm%40ssenisubruoyod
ЗВ'ЯЗАТИСЬ!
Якщо вам не зрозумілі правила подачі заявки, критерії відбору або умови конкурсу, зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом.
Ви можете зателефонувати нам, написати нам електронною поштою або у соціальних мережах.
СЛІДКУЙ ЗА НАМИ: ㅤFACEBOOKㅤ YOUTUBE ㅤINSTAGRAM
ТЕЛЕФОН
8 (066) 522-10-66
au.moc.phm%40ssenisubruoyod
Контактна особа
Світлана Березань
Гаряча лінія працює:
Пн.- Пт. з 9:00 до 13:00
Положення про проведення конкурсу "Роби своє з hм by kurator"